A fost odata, nu demult, cand doua mamici full-time, Gabriela si Cristina, din dorinta de a oferi atat propriilor copii, cat si celorlati, un spatiu prin excelenta creativ, la cele mai inalte standarde, au infiintat Artmosfera.

Artmosfera le ofera copiilor un loc desavarsit unde isi pot petrece timpul liber. Un spatiu creativ, gandit special pentru ei de un designer atent la preferintele si gusturile celor mici. Si pentru ca detaliile sunt cele care fac diferenta, am pus mult suflet in realizarea proiectului, creand cea mai frumoasa locatie pentru cei mici, o ARTmosfera pentru creativitate.

“Fiecare copil este un artist. Problema este cum sa ramai artist dupa ce cresti”, spunea Pablo Picasso. Fiecare individ in parte are un mare potential creator, iar noi suntem responsabili de valorificarea acestuia. De aceea, la Artmosfera incurajam creativitatea fiecarui copil, dezvoltandu-le astfel imaginatia cu ajutorul atelierelor de „Arts and Crafts”, de prajiturit sau a cursurilor noastre.

In perioada copilariei, imaginatia copiilor debordeaza si se hraneste din cele mai variate surse, de aceea un rol foarte important in stimularea creativitatii il are atmosfera de lucru in care copiii isi desfasoara activitatea.