Vrei sa castigi clienti prin campanii de reclama pe facebook?

In Romania 7.200.000 de persoane si-au creat cont de facebook. Daca afacerea ta nu este promovata pe Facebook poti pierde clienti sau sanse de crestere a afacerii. Campania potrivita aduce nu numai oportunitati de vanzare, dar si o baza de fani ai brandului tau.

Afacerea ta are nevoie de promovare pe facebook?

Indiferent daca este in stadiu incipient, in plina dezvoltare sau deja o afacere matura, promovarea facebook va ajuta la conturarea unei identitati online a afacerii tale. Vei comunica direct cu potentiali clienti prin targetarea niselor ce te avantajeaza.

Oferim

Analiza competitorilor

Resursele pentru succesul tau pot veni chiar de la competitorii tai. Analizam detaliat competitia pentru a defini mesajul tau.

Campanii cu costuri reduse

Costurile campaniei tale vor fi optimizate asftel incat tu sa obtii rezultatele scontate cu un buget potrivit nevoilor tale.

Cresterea vizibilitatii

Printre principalele avantaje ale unei campanii este cresterea vizibilitatii brandului tau, alaturi de opotunitatile de vanzare.

Rapoarte lunare

Vei primi rapoarte lunare detaliate care iti vor prezenta situatia campaniei tale si progresul prezentei tale pe Facebook.