O platforma care sa te ajute sa-ti atingi obiectivele

Website-ul tau va avea o platforma customizabila pe care o vei putea controla simplu si usor. Update-urile de continut sau de versiune pot fi manageriate prin cateva click-uri din panoul de administrare iar codul de baza va fi intotdeauna la zi.

Cauti un serviciu de optimizare site pentru mobil?

Mai mult de 50% dintre utilizatorii de internet acceseaza web-ul de pe dispozitive mobile. Un site optimizat pentru telefon si tableta este esential pentru a oferi informatie lizibila pentru toti vizitatorii tai.

Oferim

Optimizare cross-browser

Website-ul tau va arata si va functiona la fel pentru orice utilizator, indiferent de browserul sau sistemul de operare folosit.

Responsive Layout

Aspectul site-ului tau se va redimensiona automat in functie de marimea ecranului dispozitivului de pe care este accesat.

Fundatie HTML5 & CSS3

Codul pe care il scriem tine cont de doua aspecte: functionalitate si simplitate, si este in conformitate cu standardele actuale

Platforma CMS

Platforma usor manageriabila cu interfata de administrator customizabila face din modificarea de continut un proces usor.

Din portofoliul nostru

Marturiile clientilor

M-am intalnit cu echipa cu scopul de a incepe un business online. In 3 saptamani site-ul meu era gata, campania de promovare pornita, iar eu deja ma ocupam de comenzi. Datorita lor, mediul online s-a schimbat pentru mine.
Costel Papacu

Contact